Friday, November 11, 2016

Nocturnal Animals 2016

 

Susan adında bir kadın eski kocası bir kitap yazması alır – erkek o 20 yıl önce sol – yazdıklarının kendi görüş soran. okuduğu gibi, o Tony Hastings, ailesi tatil şiddet döner bir matematik profesörü kurgusal hayata çekilir.

Nocturnal Animals 2016 izlenen Türk filmi seslendirme

Bir “bir hikaye içinde hikaye,” hangi ilk bölümü eski kocası, onun görüş soran, 20 yıl önce sol bir adam bir kitap yazması aldığında Susan adında bir kadını takip eder. İkinci unsur olan aile tatil şiddet ve ölümcül döner bir adam etrafında döner denilen gerçek el yazması, “Gece Hayvanlar,” izler. Aynı zamanda kendini onun ilk evliliğini hatırlatarak ve kendisi hakkında bazı karanlık gerçekleri karşı karşıya bulur Susan hikayesi, takip etmeye devam ediyor.
Ben Susan Morrow (Adams) tarafından düzenlenen bir modern sanat sergisi bir açılış gecesi olarak çıkıyor Venedik’te büyük bir ekrana, kadın cinsel corpulence çarpıcı montages film tekme-başlar, onu gördüm onu görkemli görünümlü galeri, bu göz-açılış gambit hemen biz eli kulağında kabul ne karşı coşku bir devlet olarak seyirci vuruyor. Susan iş odaklı kocası Walker (Hammer) ile lüks bir konutta yaşıyor, ve aslında, kendi ilişki eşiğinde olan Susan ikincisi onu aldatıyor şüpheleniyor. o 20 yıl önce sarsan eski kocası Edward (Gyllenhaal), tarafından yazılmış bir el yazması davetsiz gelişi, onların jinxed ilişkinin acı tatlı hatırlama geri zihnini atmalarını. Onlar aşk için evli, ama Edward, bir mücadele yazar, (tertemiz çok coiffed onun sahne çalan kameoda bir kabile reisi kadın Linney) Susan’ın annesi Anne tarafından kesin olarak belirlemiş iddialı, yetenekli sanat öğrencisi Susan için “çok zayıf” sayılır, Susan cesaretle onun iddiasını meydan okuyan ama kızı ve daha cesaret kırıcı, her kızı uzun vadede annesini olur hakkında, gerçek şu ki, anne her zaman haklıdır. bozulmasıdır kadar değildi onu bir tarih Walker ile Susan alıcı yardımcı Edward için büyük bir darbe olduğunu.



İNDİRME LİNKİ


İZLE ONLİNE LİNK

 

No comments:

Post a Comment