Friday, November 11, 2016

The Edge of Seventeen 2016


biri tamamen kız kardeşinin düşmanı olan diğer ağabeyi, büyük dek iki lise kızlar iyi arkadaş oldular.

The Edge of Seventeen 2016 izlenen Türk filmi seslendirme

Herkes büyüyor zor ve hayat onu all-star ağabeyi Darian (Blake Jenner) onun en iyi arkadaşı Krista (Haley Lu kalma başladığında tepe beceriksizlik de zaten lise yaşça Nadine (Hailee Steinfeld), için hiç kolay olduğunu bilir Richardson). düşünceli bir erkek çocuk (Hayden Szeto) beklenmedik dostluk ona şeyler sadece o kadar da korkunç olmayabilir umut ışığı verir kadar bir kerede tüm Nadine, her zamankinden daha yalnız hissediyor.
Ben sadece Teksas’ta bir yerel Cinemark’ın de filmin erken tarama gördüm. Gerçekten iyiydi! Bunun için çok özel ve taze bir his vardı.
Hailee Steinfeld harika bir iş rolü satış ve hayatı anlamaya çalışıyorum bir on yedi yaşındaki doğal olarak karşıdan karşıya geliyor yaptı. O komedi zamanlaması için doğal bir yetenek vardır ve o onun karakteri Nadine olarak bu filmde izlemek için sadece düpedüz keyifli oldu. sonraki ve hayır o hiç kötü ömrü vardır gibi hissediyor arkadaşlar, o şaşırtıcı derinlikte bir yeri vardır bir olgunlaşmamış genç olurken.
Onun çatışmaların çoğu o nedeniyle onun inatçı ve kendinden nefret kişilik kendini neden olur. Onun güvensiz kişiliği ile birlikte Bunlar on yedi yaşındaki sürekli sığacak isteyen ama bunu yapmak için sosyal yeteneklerini sahip değil gerçekçi bir yaklaşım yapmak. O en sevimli insan değildir ama film ilerledikçe o yavaş yavaş daha tolere hale başlar.



İNDİRME LİNKİ


İZLE ONLİNE LİNK

 

No comments:

Post a Comment