Friday, November 11, 2016

The Bounce Back 2016




Baba, yazar ve ilişki uzmanı, Matthew Taylor onun yeni en çok satan, Bounce Geri teşvik eden bir kasırga kitap turuna olduğunu. O acerbic Kristin Peralta, o bir şarlatan başka bir şey değil ikna bir talk-show devre terapisti getirene kadar her anladım var. o yanlışlıkla Kristin aşık ve onun geçmiş ilişkinin acı gerçeği yüzleşmek zorunda kaldığında Matthew hayatı altüst olur.

The Bounce Back 2016 online film izle türkçe dublaj

The Bounce Back 2016 türkçe dublaj film izle hd gözden geçirmek :
aktör Shemar Moore kaldırdı zaman daha az yaklaşık 2 1/2 yıl önce
Indiegogo üzerinde 630.000 $ üzerinde “Bounce Back” adlı uzun metrajlı filmi finanse edilmesine yardımcı olmayı hangi O yıldızlar ve aynı zamanda yönetici üretir. Youssef Delara Yönetmen ( “Filly Brown”) ve Staci Robinson, bir pazarlama var bir yazar olarak romantik komedi yıldız Moore tarafından bir hikaye Dilara ve Victor Terán tarafından yazılmış

ilişki kitap ama kendi keder üzerinde kazanılmış değildir. Bill Bellamy co-star Onun sevgi ilgi olarak onun arkadaşı ve yönetici ve Nadine Velasquez olarak.

Resmi özet okur: Baba, yazar ve ilişki uzmanı, Matthew Taylor onun yeni en çok satan, teşvik eden bir kasırga kitap turunda ise “Bounce Back.” O acerbic Kristin Peralta, o bir şarlatan başka bir şey değil ikna bir talk-show devre terapisti getirene kadar her anladım var. o yanlışlıkla Kristin aşık ve onun geçmiş ilişkilerin acı gerçekleri karşı karşıya olduğunda Matthew hayatı altüst olur.

Bu sabah, “Bounce Geri” için Facebook sayfası üzerinden (yukarıdaki ilk afiş yanı sıra film tiyatro koşmak 18 Mart 2016 tarihinden itibaren için ayarlanmış bir söz ile, Kasım 2014’ten bu yana ilk kez güncellendi Freestyle) bırakılması.



İNDİRME LİNKİ


İZLE ONLİNE LİNK

 

No comments:

Post a Comment